20 gündür kayıp olan yaşlı adam paramator ile aranıyor

Bursa’da 20 gündür kayıp olan yaşlı adam havadan paramotor ile aranıyor.Edinilen bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Akçalar Mahallesi’nde ikamet eden 2 çocuk babası 71 yaşındaki Mustafa Kabadayı, 22 Eylül Perşembe günü evinden ayrıldı....

11 Ekim 2016 Salı 13:36
20 gündür kayıp olan yaşlı adam paramator ile aranıyor
Bursa’da 20 gündür kayıp olan yaşlı adam havadan paramotor ile aranıyor.
Edinilen bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Akçalar Mahallesi’nde ikamet eden 2 çocuk babası 71 yaşındaki Mustafa Kabadayı, 22 Eylül Perşembe günü evinden ayrıldı. Kabadayı’nın evine dönmemesi üzerine çocukları durumu polis ve jandarmaya bildirdi. Kurtarma ekipleri yaşlı adamı bulabilmek için seferber oldu. Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ekibi Akçalar, Gölyazı, Karaağaç, Fadıllı, İkizce ve Alaattinbey mahallerinde drone ile havadan arama çalışmaları yürütüyor. Ayrıca Nilüfer Belediyesi Nilüfer Havacılık Kulübüne ait paramotor ile de yaşlı adam 25 kilometrelik alanda havadan aranıyor. ATV ve arazi araçlarıyla karadan ormanlık alanda çalışma yürüten ekipler, Kabadayı’yı bulmak için yoğun çaba harcıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<