banner359

21 polis memuru serbest bırakıldı

Sivas merkezli 18 ilde gerçekleştirilen emniyetteki ‘yasa dışı dinleme’ operasyonunda tebligatla ifadeye çağrılan 21 polis serbest bırakıldı. Gözaltında bulunan 10 polisin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.Edinilen bilgiye göre, Sivas...

15 Mart 2015 Pazar 16:04
21 polis memuru serbest bırakıldı
Sivas merkezli 18 ilde gerçekleştirilen emniyetteki ‘yasa dışı dinleme’ operasyonunda tebligatla ifadeye çağrılan 21 polis serbest bırakıldı. Gözaltında bulunan 10 polisin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.
Edinilen bilgiye göre, Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yürüttüğü Sivas merkezli olan aralarında Eskişehir, Ordu, Çorum, Niğde, Kırıkkale gibi bazı illerinde bulunduğu 18 ilde 2010-2013 yılları arasında emniyetteki yasa dışı dinleme faaliyetleri nedeniyle gerçekleştirilen operasyon kapsamında tebligatla Sivas’a ifadeye çağrılan polislerden 21’i alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Operasyon kapsamında Niğde Polis Meslek Yüksekokulu’nda görev yapan 2.sınıf emniyet müdürü Ö.S. ve bir süre önce açığa alınan U.D.’nin yakalanması için ise çalışmalar sürüyor.
Ayrıca,Sivas’ta görev yapan ve daha önce Sivas’ta görev yaptıktan sonra başka illere tayin olan operasyon kapsamında gözaltına alınan 10 polis memurun emniyetteki sorguları sürüyor. 10 polis memuru Cuma gününden itibaren gözaltında bulunurken, her sabah Numune Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolünden geçiriliyor. Polislerin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<