banner359

3 hırsız önce kameraya, sonra polise yakalandı

Bursa’da iş yerlerinden hırsızlık yapan 3 kişi, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Osmangazi’ye bağlı Geçit Mahallesi’nden hırsızlık ihbarı aldı. İhbarı...

11 Ocak 2018 Perşembe 11:59
3 hırsız önce kameraya, sonra polise yakalandı

Bursa’da iş yerlerinden hırsızlık yapan 3 kişi, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Osmangazi’ye bağlı Geçit Mahallesi’nden hırsızlık ihbarı aldı. İhbarı değerlendiren ekipler, çevrede yaptıkları incelemede şüpheliler Ömer K. (24), Emre K. (20) ve Kadir K’yi (20) kovalamaca neticesinde yakaladı. Şüphelilerin iş yerinden çaldığı sıhhi tesisat malzemeleri ele geçirildi.

Öte yandan zanlıların başka bir hırsızlığa da karıştıkları belirlendi. 2 hırsızlık vak’asında ele geçirilen malzemeler sahiplerine iade edildi.

Olay güvenlik kamerasında

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bir eve girmek isteyen şüpheliler kapıyı açamayınca demir çubuk ile camı açıyor. Başka bir görüntüde ise, nalbura giren şüpheliler, içerideki değerli eşyaları çalıp uzaklaşıyor. 3 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<