banner359

5 Ayrı Kazada Bir Kişi Öldü, 4 Kişi Yaralandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazalarında bir kişi öldü, dört kişi yaralandı.Bozüyük’ten İnegöl’e seyir halinde olan Ali Özkan yönetimindeki kamyonet, Mezit-2 mevkiinde kontrolden çıktı. Bariyerlere çarparak yağmur...

01 Aralık 2015 Salı 11:16
5 Ayrı Kazada Bir Kişi Öldü, 4 Kişi Yaralandı
Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazalarında bir kişi öldü, dört kişi yaralandı.
Bozüyük’ten İnegöl’e seyir halinde olan Ali Özkan yönetimindeki kamyonet, Mezit-2 mevkiinde kontrolden çıktı. Bariyerlere çarparak yağmur suyu kanalına girip ters dönön kamyonette sürücü ile yanında bulunan oğlu Mesut Özkan yaralandı. Devlet Hastanesi’ne kaldırılan sürücü Ali Özkan kurtarılamadı.
Kemalpaşa Mahallesi’nde Mehmet Kerimoğlu idaresindeki özel otomobil, karşıdan karşıya geçmeye çalışan 78 yaşındaki Muzaffer Salık’a çarptı. Çarpmanın etkisi ile yere düşen Salık yaralandı.
Yine Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana gelen kazada ise, hafif ticari araç ile elektrikli bisiklet çarpıştı, bir kişi yaralandı. Şakir Yıldız yönetimindeki elektrikli bisiklet, Ömer Gedik idaresindeki 16 PM 405 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Devrilen elektrikli bisikletten düşen sürücü yaralandı.
Mahmudiye Mahallesi’nde meydana gelen kazada, 19 yaşındaki Mehmet Günden yönetimindeki 16 KKK 57 plakalı otomobil, Coşkun Onur idaresindeki 16 KFZ 17 plakalı özel otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile savrulan özel otomobiller park halindeki iki araca çarparak durabildi. Kazada, sürücülerden Mehmet Günden yaralandı.
YAŞLI KADIN AĞIR YARALANDI
Şebboy Caddesi üzerinde meydana gelen kazada ise, Selçuk Akyüz yönetimindeki 16 Y 4816 plakalı özel otomobil, önüne çıkan 67 yaşındaki Saadet Özak’a çarptı. Çarpışmanın etkisi ile yere düşen yaşlı kadın ağır yaralandı.
Dört ayrı kazada yaralananlar İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan yaşlı kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<