banner359

5 Ev Ve 6 Samanlık Kül Oldu

Türkiye-Gürcistan sınır kapısı olan Ardahan’ın Posof ilçesine bağlı Türkgözü Köyünde çıkan yangında 5 ev ve 6 samanlıklar yanarak kül oldu. 6 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.Edinilen bilgiye göre, bugün saat 15.30...

04 Ağustos 2014 Pazartesi 19:58
5 Ev Ve 6 Samanlık Kül Oldu
Türkiye-Gürcistan sınır kapısı olan Ardahan’ın Posof ilçesine bağlı Türkgözü Köyünde çıkan yangında 5 ev ve 6 samanlıklar yanarak kül oldu. 6 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, bugün saat 15.30 sıralarında Türkgözü Köyünde yangın çıktı. Köylülerin müdahalesi yetersiz kalınca köye itfaiye ekipleri çağrıldı. İtfaiye erleri bir yandan büyüyen yangına müdahale ederken vatandaşlarda su kovalarıyla imece usulü ellerinden geleni yaptılar.
5 ev ve 6 samanlığın yanarak kül olduğu yangında 6 kişi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Yangın yerine giden Ardahan Valisi Ahmet Deniz, ilçe kaymakamı ve bürokratlarla birlikte incelemelerde bulunarak köy halkına geçmiş olsun temennisinde bulundu.
Vali Deniz, "Çıkan yangında 5 ev ve 6 samanlık yandı. Çok şükür can kaybı yok. 6 kişi dumandan etkilenmiş. Gereken çalışmayı yapıyoruz. Çok geçmiş olsun" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<