Acemi sürücü iş yerine daldı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada fren yerine gaza basan sürücü, aracıyla iş yerine daldı.

23 Ağustos 2021 Pazartesi 09:19
Acemi sürücü iş yerine daldı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada fren yerine gaza basan sürücü, aracıyla iş yerine daldı.

banner380

Kaza gece 02.00 sıralarında Yeni Mahalle Kent Caddesi üzerinde meydana geldi.

16 AC 8563 plakalı otomobiliyle cadde üzerinde bekleyen arkadaşını almak için duraklayan sürücü Taha Tayyip Saraçoğlu (21) o sırada fren yerine gaza bastı. Hızlanan otomobil cadde üzerinde bulunan piliç dükkanına daldı.

Genç sürücü kaza sonucu hafif şekilde yaralandı. Kaza sebebiyle büyük bir gürültü duyan vatandaşlar patlama olduğunu zannederek dışarı çıktı. Dükkanın içinde araçta kalan genç sürücüyü çevredeki vatandaşlar araç içinden çıkardılar. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çevredeki patlamaya karşı güvenlik önlemi alırken, yaralı sürücü 112 acil servis ambulansında görevli ekipler tarafından ayakta tedavi edildi. İş yerinde ve araçta hasar oluştu. Kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<