banner359

Acil Servis Önünde İki Kişiyi Öldüren Ambulans Şoförü Adliyeye Sevk Edildi

İki Kişiyi Öldüren Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

21 Ekim 2015 Çarşamba 17:14
Acil Servis Önünde İki Kişiyi Öldüren Ambulans Şoförü Adliyeye Sevk Edildi
Bursa’da, boşandığı hemşire eşinin dini nikahla evlendiği adam ile oğlunu acil servis önünde kurşun yağmuruna tutan ambulans şoförü adliyeye sevk edildi.
Olay, dün gece saat 01.30 sıralarında Çekirge Devlet Hastanesi acil servisi önünde meydana geldi. Bu hastanede hemşire olarak çalışan Fatma Y.’den bir süre önce ayrılan ambulans şoförü İ.G. (41), Ankara’dan Bursa’ya gelirken, Fatma Y.’yi arayarak, “Seninle konuşacağız, hastaneden ayrılma” dedi. Bunun üzerine Fatma Y, rapor alarak evine gitti. Eski eşini hastanede bulamayan İ.G., Fatma Y.’yi aradı. Hastaneye, hemşire Fatma Y.’nin dini nikahla evlendiği Muammer Kılıç (46) ile oğlu Muhammet Enez Kılıç (18) geldi. Buluştuktan sonra taraflar arasında tartışma çıktı. Belindeki tabancayı çıkaran İ.G., acil servis önünde baba ile oğlunu kurşun yağmuruna tuttu. Baba-oğul doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Olayın ardından İ.G. polise teslim oldu. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen katil zanlısı, gazetecilere, "Çekmeyin. Ben devle memuruyum" diye çıkıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<