Acil servis önündeki baba-oğul cinayetinin sanığına ceza yağdı

Bursa’da, acil servisi önünde, eski eşinin birlikte yaşadığı adamı ve onun oğlunu öldüren sanık müebbet ve 26 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.21 Ekim 2015 gecesi ambulans şoförü 42 yaşındaki İbrahim Güzelgöz, eski eşi...

10 Haziran 2017 Cumartesi 10:04
Acil servis önündeki baba-oğul cinayetinin sanığına ceza yağdı

Bursa’da, acil servisi önünde, eski eşinin birlikte yaşadığı adamı ve onun oğlunu öldüren sanık müebbet ve 26 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

21 Ekim 2015 gecesi ambulans şoförü 42 yaşındaki İbrahim Güzelgöz, eski eşi hemşire Fatma Y. ve evlilik hazırlığı yaptığı Muhammer Kılıç (46) ve oğlu Muhammet Enez Kılıç (18) ile Çekirge Devlet Hastanesi acil servisinin önünde karşılaştı. Şahıslar arasında tartışma çıkınca Güzelgöz, baba ve oğlunu kurşun yağmuruna tuttu. Baba ve oğlu hayatını kaybederken, şüpheli tutuklandı.

Sanık son kez Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Daha önceki ifadelerini tekrarlayan sanık, "Hakim bey vicdan azabı çekiyorum. Ben onları tasarlayarak öldürmedim. O gün muayene olmak için Çekirge Devlet Hastanesi’ne geldim. Çıkışta Muammer Kılıç ve oğlu Muhammet Enez ile karşılaşınca olanlar oldu" dedi.

banner380

Ceza yağdı

Mahkeme heyeti İbrahim Güzelgöz’e; Muhammer Kılıç’ı tasarlayarak öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet, Muhammet Enez Kılıç’ı öldürmekten ise müebbet hapis ve ruhsatsız tabanca taşımaktan 1 yıl 15 gün hapis cezası verdi. Daha sonra iyi hal indirimine giden mahkeme heyeti, sanığa bir müebbet ve 26 yıl 15 gün hapis cezasına çarptırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<