’Adalet nerede’ diye bağırıp ateş etmiş

Adalet Bakanlığına yapılan saldırı sırasında bina önünde bulunan bir görgü tanığı, saldırganın “Adalet nerede?” diye bağırıp ateş ettiğini söyledi.Adalet Bakanlığının Milli Müdafaa Caddesi’nde bulunan ek hizmet binasına...

30 Haziran 2015 Salı 15:25
’Adalet nerede’ diye bağırıp ateş etmiş
Adalet Bakanlığına yapılan saldırı sırasında bina önünde bulunan bir görgü tanığı, saldırganın “Adalet nerede?” diye bağırıp ateş ettiğini söyledi.
Adalet Bakanlığının Milli Müdafaa Caddesi’nde bulunan ek hizmet binasına gerçekleştirilen silahı saldırıyla ilgili bir görgü tanığı konuştu. Saldırı sırasında bina önünde bulunan görgü tanığı, şahsın olay yerine arabayla geldiğini ve saldırganın yaşının 26-27 civarında olduğunu iddia etti. Şahsın kirli sakallı ve iyi giyinimli olduğunu ileri süren görgü tanığı, şahsın saldırı sırasında “Adalet nerede?” dediği ve pompalı tüfekle tek el ateş ettiği iddiasında bulundu. Ayrıca görgü tanığı, saldırgana ilk olarak Adalet Bakanlığı ek hizmet binasında görevli özel güvenlik görevlilerinin müdahale ettiğini kaydetti.
Öte yandan gözaltına alınan Kadir Y.’nin polis ekipleri tarafından Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne teslim edildiği öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<