banner359

Ağa bu kez ceset takıldı

Çanakkale’nin Aycacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Beldesi ile Bababurnu Köyü arasında balıkçı ağına bir erkek cesedi takıldı.Tekne kaptanı Zeki Buruk “Behramkale açıklarında çektiğimiz ağda balıkların arasında bir insan cesedi...

23 Şubat 2015 Pazartesi 08:49
Ağa bu kez ceset takıldı
Çanakkale’nin Aycacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Beldesi ile Bababurnu Köyü arasında balıkçı ağına bir erkek cesedi takıldı.
Tekne kaptanı Zeki Buruk “Behramkale açıklarında çektiğimiz ağda balıkların arasında bir insan cesedi olduğunu gördük. Daha önceden 3 kişinin kaybolduğunu bildiğimiz için cesedin Suriyelilerden birine ait olduğunu düşünerek hemen sahil güvenlik ekiplerine haber verdik” dedi. Küçükkuyu limanına yanaşan Akgün Balıkçılık adındaki teknede bulanan ceset sahil güvenlik ekiplerince ceset torbasına koyularak teslim alındı. Tekne personelinin yardımı ile karaya çıkarılan kimliği belirsiz kişi jandarma ekiplerine teslim edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<