banner359

Ağrı’da Feci Kaza: 3 ölü, 2 Yaralı

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Serkan Yarelli yönetimindeki 24 EP 965 plakalı otomobil, Cevdet Gültekin (36) yönetimindeki 04 D 4609 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada...

25 Ağustos 2014 Pazartesi 23:54
Ağrı’da Feci Kaza: 3 ölü, 2 Yaralı
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 3 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.
Serkan Yarelli yönetimindeki 24 EP 965 plakalı otomobil, Cevdet Gültekin (36) yönetimindeki 04 D 4609 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü Yarelli olay yerinde, diğer sürücü Gültekin ve araçta bulunan Ahmet Hamdi Un da kaldırıldığı Doğubayazıt Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.
Yaralanan Gürcistan uyruklu Gela Kuprashvılı (42) Doğubayazıt Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken diğer yaralı Fadime Yarelli de Ağrı Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Kazada hayatını kaybeden Serkan Yarelli ve Ahmet Hamdi Un’un Gürbulak Sınır Kapısında muhafaza memuru olarak görev yaptıkları bildirildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<