Alacak-verecek kavgasında kan aktı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir şans oyunu işletmecisi alacak-verecek kavgasında sol bacağından vuruldu. Edinilen bilgiye göre olay, saat 16.00 sıralarında Nazilli’nin merkez Yeni Mahalle Ordu Caddesi üzerinde bulunan bir iddia bayiinde meydana...

24 Şubat 2015 Salı 22:52
Alacak-verecek kavgasında kan aktı
Aydın’ın Nazilli ilçesinde bir şans oyunu işletmecisi alacak-verecek kavgasında sol bacağından vuruldu.
Edinilen bilgiye göre olay, saat 16.00 sıralarında Nazilli’nin merkez Yeni Mahalle Ordu Caddesi üzerinde bulunan bir iddia bayiinde meydana geldi. İddiaya göre aralarında uzun süredir alacak verecek yüzünden gerginlik olan M.S. ile alacaklı olduğu işletme sahibi Ozan Çetinkaya arasında tartışma çıktı. Sözlü tartışmanın ardından M.S. belinden silahını çıkartarak Çetinkaya’nın sol bacağından vurarak yaraladı. Şüpheli M.S. olay yerinden kaçarken, yaralı işletme sahibi Çetinkaya ise 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahalenin ardından Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, olay sonrası şüpheli M.S.’yi yakalamak için çalışma başlattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<