banner359

Alçıpan çökünce yere düşen usta, cama tıklayıp yardım istedi

Orhangazi’de Yalova Caddesi Üzerindeki Bir İşyerinde Tadilat Çalişmasinda Çalişan Bir Kişi, Asma Katta Üzerinde Yürüdüğü Alçıpanın Çökmesi Sonucu 2 Metre Yükseklikten Yere Düştü. Tadilat Yapılan İşyerinin Kapalı Olması Nedeniyle Cama Kadar Sürünerek Gelen Şahis Cama Tıklayarak Dışarıdan Yardım İstedi.

22 Ağustos 2019 Perşembe 11:25
Alçıpan çökünce yere düşen usta, cama tıklayıp yardım istedi

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, üzerinde yürüdüğü alçıpanın çökmesi sonucu 2 metre yükseklikten düşen usta yaralandı. Cama kadar sürünen şahıs, vatandaşlardan yardım istedi.

Olay, Yalova Caddesi üzerinde tadilat halindeki bir iş yerinde meydana geldi. İsmail İsmail Gürsoy (45), iş yerinin asma katında çalıştığı esnada alçıpan zeminin çökmesi sonucu yaklaşık 2 metreden yere düştü. Yaralanan işçi kapalı olan dükkanda sesini duyuramayınca, sürünerek cam kenarına kadar gelip, cama vurarak dışarıdaki vatandaşlardan yardım istedi. İsmail Gürsoy’u fark eden vatandaşlar durumu 112 ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri Gürsoy’u ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<