banner359

"Ankara’da Patlayan Bombalarda İzin Var" Dedi Servetini Çaldı

Bursa’da bir kişi, kendisini polis olarak tanıtan şahsın, "Ankara’da patlayan bombalarda izin var" yalanına inanınca 11 bin 500 lirasını çaldırdı.Edinilen bilgiye göre, M.S.’yi tanımadığı bir numara aradı. Kendisini komiser olarak...

20 Nisan 2016 Çarşamba 10:21
"Ankara’da Patlayan Bombalarda İzin Var" Dedi Servetini Çaldı
Bursa’da bir kişi, kendisini polis olarak tanıtan şahsın, "Ankara’da patlayan bombalarda izin var" yalanına inanınca 11 bin 500 lirasını çaldırdı.
Edinilen bilgiye göre, M.S.’yi tanımadığı bir numara aradı. Kendisini komiser olarak tanıtan şahıs, M.S.’ye, “Senin adına 25 tane telefon alınmış. Ankara’da patlayan bomba olaylarında kullanmışlar. Biz senin hesabını koruyalım. Vereceğimiz hesap numarasına parayı yatır” dedi.
Bunun üzerine paniğe kapılan M.S., hesabındaki 11 bin 500 lirayı verilen hesaba yatırdı. Ardından telefondaki şahıs, M.S.’nin eve gitmesini ve 10 dakika sonra polisin kendisini savcıya ifadeye götüreceğini söyledi. Bir süre sonra kimsenin gelmemesi üzerine dolandırıldığını anlayan M.S., polise müracaatta bulundu.
Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<