banner359

Anne-babaları barışmayan çocuklar evden kaçtı

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde kavga eden anne ve babalarını barışmaya ikna edemeyince evi terk eden iki kardeş, 17 saat sonra bulundu. Alınan bilgiye göre, Saruhanlı’nın Koldere Mahallesi’nde yaşayan Osman ve Ferhan Süren çifti önceki...

02 Nisan 2015 Perşembe 17:27
Anne-babaları barışmayan çocuklar evden kaçtı
Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde kavga eden anne ve babalarını barışmaya ikna edemeyince evi terk eden iki kardeş, 17 saat sonra bulundu.
Alınan bilgiye göre, Saruhanlı’nın Koldere Mahallesi’nde yaşayan Osman ve Ferhan Süren çifti önceki akşam tartışarak birbirine küstü. Anne ve babalarını barıştırmak için devreye giren Celalettin (12) ve Sude Süren (10) isimli iki kardeş sonuç alamayınca evi terk etti. Evlerinin yakınında kullanılmayan bir dama sığınan kardeşler geceyi burada geçirdi. Olayın ardından çocuklar eve dönmeyince ailesi jandarma ve AKUT’a haber verdi. Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı bekçileri ve mahalle sakinlerinin de seferber olduğu arama çalışmaları sonucu iki kardeş saklandıkları yerde 17 saat sonra bulundu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<