Anne Işte !

Bartın’da, ısınmak için park halindeki bir otomobilin motor bölümüne giren ve burada sıkışan yavru kedi itfaiye ekiplerinin çabasıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı. Motora sıkışan yavru kedinin annesi kurtarma çalışmalarını uzaktan...

24 Kasım 2014 Pazartesi 09:59
Anne Işte !
Bartın’da, ısınmak için park halindeki bir otomobilin motor bölümüne giren ve burada sıkışan yavru kedi itfaiye ekiplerinin çabasıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı. Motora sıkışan yavru kedinin annesi kurtarma çalışmalarını uzaktan izledi.
Bartın’ın Kırtepe mahallesinde A.C isimli bir vatandaş çarşıdan evine gitmek için otomobiline binip motoru çalıştıracağı sırada bir ses gelmesiyle durdu. Kaputu açtığında motor çarkına ayağı sıkışan kedi yavrusu ile karşılaştı. Çevredekilerin de olaya müdahil olmasıyla kediyi çıkarmak için çaba harcandı. Vatandaşlar yavru kediyi çıkaramayınca itfaiye ekiplerinden yardım istendi. İtfaiye ekibinin çalışması sonucu yavru kedi yarım saatte sıkıştığı yerden kurtarıldı. Bir ayağının koptuğu görülen yavru kedi karton kutuya konularak itfaiye ekipleri tarafından veterinere götürülerek tedavi ettirildi.

YAVRUSUNUN KURTARILMASINI UZAKTAN İZLEDİ
İtfaiye ekiplerinin kurtarma çalışması yaptığı esnada yavru kedinin annesi uzaktan çalışmaları izledi. Anne kedinin çalışmalar esnasında otomobilin altına girerek, yavrusuna ulaşmaya çalışması dikkatlerden kaçmadı. Anne kedi kurtarılan yavrusunun veterinere götürülmesinin ardından gözden kayboldu.

KIŞ AYLARINDA KEDİLER ISINMAK İÇİN MOTORA GİRİYOR
Kış aylarında bu tür durumla çok karşılaşıldığını ifade eden otomobil sürücüsü A.C, "Kediler havaların soğuk olması nedeniyle otomobillerin motor bölümlerine girerek ısınıyor. Ben işim bittikten sonra aracıma bindim ve marşa bastım. Ses gelince hemen aracı stop ettim sonra kaputu açınca kedinin motora sıkıştığını gördük. İtfaiyeye haber verildi. İtfaiye gelip kediyi kurtardı” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<