banner359

Aracında tüfek olan sürücü polisten kaçtı, ceza yedi

BURSA'NIN İNEGÖL İLÇESİNDE, UYGULAMA YAPAN POLİSTEN KAÇAN ARAZİ ARACI KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI. ARAÇTA RUHSATSIZ TÜFEK ELE GEÇİRİLDİ. SÜRÜCÜYE İSE BİN 200 TL CEZA KESİLDİ.

19 Ekim 2020 Pazartesi 12:06
Aracında tüfek olan sürücü polisten kaçtı, ceza yedi

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, uygulama yapan polisten kaçan arazi aracı sürücüsü, kovalamaca neticesinde yakalandı. Araçta ruhsatsız tüfek ele geçirildi. Sürücüye bin 200 TL ceza kesildi.

İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Mesudiye Mahallesi Galericiler Sitesi civarında uygulama yaptığı esnada polisleri gören bir araç kaçmaya başladı. Arazi tarzı olan araç tarlalara daldı. Takibi bırakmayan Yunus ekipleriyle arac arasından nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Sürücü aracı su kanalına düşürünce bırakıp kaçtı. Polisler tarafından sürücü yakalandı. Araç sürücüsüne bin 200 TL ceza kesildi. Araçta yapılan aramada ise bir adet tüfek ele geçirildi. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<