Asırlık çatılar kara dayanamadı

Bursa’nın dağ ilçelerinde etkili olan kar yağışı sebebiyle asırlık çatılar karın yüküne dayanamayarak çöktü.Bursa’nın dağ ilçelerinde kar kalınlığı 1 metreyi aşarken, olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Kar yağışına karşı...

06 Ocak 2017 Cuma 10:18
Asırlık çatılar kara dayanamadı

Bursa’nın dağ ilçelerinde etkili olan kar yağışı sebebiyle asırlık çatılar karın yüküne dayanamayarak çöktü.

banner380

Bursa’nın dağ ilçelerinde kar kalınlığı 1 metreyi aşarken, olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Kar yağışına karşı Bursa Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri kapanan köy yolları için büyük çaba sarf ederken, vatandaşlar da ellerinden gelen yardımla köylerindeki iletişimin kesilmesini engellemeye çalışıyor.

Orhaneli ilçesine bağlı Başköy’deki asırlık evlerin çatıları ise yoğun karda çöktü. Vatandaşlar evlerinden dahi çıkamazken, traktörler ise yarıya kadar kara gömüldü

Başköy Muhtarı Hasan Acar, bu sene köye güzel kar yağdığını fakat köydeki bazı ahşap evlerin çatılarının karın ağırlığına dayanamadığını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<