banner359

Asırlık zeytin ağacı yeni toprağıyla buluştu

Bursa’nın Gemlik Belediyesi, imarlı yollarda kalan zeytin ve diğer ağaçları kesmeyerek parklara dikiyor.Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince son olarak Kurşunlu Mahallesi’nde imara açılan alanda kalan asırlık zeytin ağacı...

01 Mart 2018 Perşembe 17:59
Asırlık zeytin ağacı yeni toprağıyla buluştu

Bursa’nın Gemlik Belediyesi, imarlı yollarda kalan zeytin ve diğer ağaçları kesmeyerek parklara dikiyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince son olarak Kurşunlu Mahallesi’nde imara açılan alanda kalan asırlık zeytin ağacı da kökünden sökülerek, Ahmet Dural Meydanı’nda yeniden toprakla buluşturuldu. Gemlik Belediyesi’nin bu çalışması vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı.

Gemlik’te bulunan yeşil alanların korunması, bakımı ve geliştirilmesi konusunda büyük hassasiyet gösterdiklerini dile getiren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ”Yaptığımız çalışmalar neticesinde imara açılan yollarda, maalesef zaman zaman ağaçların bulundukları yerden kaldırılması gerekiyor. Belediye olarak ağaçlarımızın yok olmasını önlemek maksadıyla bu ağaçları başka alanlara naklediyoruz. Ağaçlarımız ekiplerimiz tarafından ağaç sökme ve dikme makinesi ile kökleri ile birlikte büyük bir itina ile sökülerek yeni yeşil alanlara dikiliyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<