banner359

Askeri sevkıyat gece de sürdü

Şah Fırat operasyonu için sınıra konuşlandırılan tank ve zırhlı araçların sevkıyatı gece de sürdü. Şah Fırat operasyonu nedeniyle Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Mürşitpınar Sınırı’na gönderilen tank ve zırhlı birlikler, operasyonun...

23 Şubat 2015 Pazartesi 20:44
Askeri sevkıyat gece de sürdü
Şah Fırat operasyonu için sınıra konuşlandırılan tank ve zırhlı araçların sevkıyatı gece de sürdü.
Şah Fırat operasyonu nedeniyle Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi Mürşitpınar Sınırı’na gönderilen tank ve zırhlı birlikler, operasyonun bitmesinin ardından TIR’lara yüklenerek, birliklerine gönderilmeye başlanmıştı. Bugün başlayan askeri sevkıyat gece de sürdü. Tank ve zırhlar ile cephaneler, sınıra yakın alanlardaki arazilerde TIR’lara yüklendi. Şanlıurfa’ya götürülen tank ve zırhlı birliklerin sevkıyatının sabaha kadar süreceği, 24 Şubat Salı günü sabah saatlerinde ise kendi birliklerine doğru yola çıkacağı öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<