Askerlik şubesine hain saldırı!

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde PKK'lı teröristler, Askerlik Şubesi'ne bomba yüklü araçla saldırdı. Şube önündeki bariyerler nedeniyle bahçeye giremeyen teröristler, bombalı aracı bina önünde patlattı. Patlamada, 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si asker, 3'ü sivil, toplam 5 kişi de yaralandı.

02 Nisan 2016 Cumartesi 02:11 2016-04-02 02:13:55
Askerlik şubesine hain saldırı!

Kızıltepe-Mardin Karayolu üzerindeki Askerlik Şubesi'ne, dün saat 23.40 sıralarındaPKK'lı teröristler tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. 
Teröristler, askerlik şubesi önünde bulunan bariyerler nedeniyle bahçeye giremeyince, bombalı aracı bina önünde infilak ettirdi. İlçe genelinde duyulan patlamada, yakındaki bir inşaatta bekçilik yapan bir kişi hayatını kaybetti, askerlik şubesi önünde nöbet tutan 2 asker ile yoldan geçen 3 sivil vatandaş da yaralandı. Patlamanın şiddetiyle askerlik şubesinin bahçe duvarıyla çevredeki ev, işyerleri ve park halindeki onlarca araç hasar gördü. 

banner380

Saldırının ardından bölgeye sağlık ekipleri ve takviye güvenlik güçleri sevk edildi. İkisi asker 5 yaralı, ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Güvenlik güçleri, saldırı sonrası bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

Son Güncelleme: 02.04.2016 02:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<