banner359

Av tüfeği ile intihar etti

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bir kişi, alabalık tesislerinde av tüfeğiyle intihar etti. Alınan bilgiye göre, Kartepe ilçesine bağlı Maşukiye bölgesinde alabalık tesislerinde çalışanlar, tesis çevresinde temizlik işleri yaptıkları esnada...

26 Haziran 2015 Cuma 18:22
Av tüfeği ile intihar etti
Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bir kişi, alabalık tesislerinde av tüfeğiyle intihar etti.
Alınan bilgiye göre, Kartepe ilçesine bağlı Maşukiye bölgesinde alabalık tesislerinde çalışanlar, tesis çevresinde temizlik işleri yaptıkları esnada bir şahsın yerde hareketsiz yattığını görünce durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde isminin Mehmet Ali Küçük (39) olduğu öğrenilen şahsın av tüfeğiyle intihar ettiği tespit edildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından çevrede detaylı inceleme yapıldı.
İncelemelerin ardından Mehmet Ali Küçük’ün cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Mehmet Ali Küçük’ün bir süre önce eşinden boşandığı ve psikolojisinin bozulduğu, bu sebeple bir süredir tedavi gördüğü öğrenildi. Gündelik işlerde çalışan 1 çocuk babası Mehmet Ali Küçük’ün cenazesi tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek Maşukiye Mezarlığında toprağa verilecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<