Avukat Rus kadına kurşun yağdırdı

Antalya’da bir avukat, henüz belirlenemeyen bir nedenle yan komşusu evli ve iki çocuk annesi Rus kadını tabancayla vurarak ağır yaraladı. Olay, geçen pazar gecesi saat 01.00 sıralarında, Konyaaltı ilçesi Liman mahallesi 10’uncu sokaktaki...

30 Haziran 2015 Salı 10:09
Avukat Rus kadına kurşun yağdırdı
Antalya’da bir avukat, henüz belirlenemeyen bir nedenle yan komşusu evli ve iki çocuk annesi Rus kadını tabancayla vurarak ağır yaraladı.
Olay, geçen pazar gecesi saat 01.00 sıralarında, Konyaaltı ilçesi Liman mahallesi 10’uncu sokaktaki bir sitede meydana geldi. Rusya’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Türk iş adamı ile evli iki çocuk annesi 35 yaşındaki Lyudmila Peregon, birkaç gün önce Antalya’da sahibi oldukları sitedeki evlerine tatile geldi. Tatilini yapan Peregon, aynı sitede önceden tanıdığı ileri sürülen Diyarbakır Barosuna kayıtlı avukat 34 yaşındaki avukat M.K.S ile olay gecesi henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. C Blokta yan yana oturan ikili arasında apartman merdivenlerinde başlayan tartışma bahçeye taştı. Sinirlerine hakim olamayan M.K.S, üzerinde bulunan tabancayla Peregon’a ateş etti. Kanlar içinde kalan Rus kadın, kendini güçlükle güvenlik kulübesine atarak yardım istedi. Peregon’un arkasından gelen M.K.S, kadına bir elde burada ateş ederek otomobiliyle olay yerinden uzaklaştı. Kadına ilk müdahale doktor olan bir site sakini tarafından yapıldı. Çağrılan 112 acil servis ambulansıyla Rus kadın Peregon, Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Akciğerinde zedelenme bulunan Peregon, göğüs cerrahi yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. Kadının hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken, polis kaçan zanlıyı yakalamak için araştırma başlattı.
Olayı gerçekleştirdiği ileri sürülen avukat M.K.S.’nin aynı sitede kiracı olarak 7 yıldır gelip gittiği öğrenildi. Şüphelinin olaydan birkaç gün önce meskun mahalde ateş etmekten ifadesine başvurulduğu belirtildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<