Aynı yolda 2 tır yan yattı

Bursa’da altyapı çalışması nedeniyle açılan ve düzgün kapatılmadığı öne sürülen yolun çökmesi sorucu 2 tır yan yattı.Olay, merkez Yıldırım ilçesi Yunus Emre Mahallesi Dikencik Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,...

29 Kasım 2016 Salı 11:21
Aynı yolda 2 tır yan yattı
Bursa’da altyapı çalışması nedeniyle açılan ve düzgün kapatılmadığı öne sürülen yolun çökmesi sorucu 2 tır yan yattı.
Olay, merkez Yıldırım ilçesi Yunus Emre Mahallesi Dikencik Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hacı Baş Özmen idaresindeki 71 FF 531 plakalı tır, yük boşaltmaya giderken daha önceden altyapı çalışması yapılmış ve düzgün kapatılmamış yolun bir anda çökmesi sonucu yan yattı.
Aynı yol üzerinde Afyon’dan tuğla getiren Ali Yılmaz idaresindeki 03 BE 565 tır, yük indirme yerine yanaştığı sırada yol çökmesi sonucu aynı şekilde yan yattı. Tırda bulunan tuğlalar yaya kaldırımına yığılırken kaza anında yoldan kimsenin geçmemesi faciayı önledi.
Bursa’ya sürekli yük getirdiğini söyleyen tır şoförü Alı Yılmaz, "Buraya geldim aracımı park ettim. İşçi arkadaş arabadan indi 10 saniye sonra araba göçtü. Bu yol iyi doldurulsaydı bu TIR çökmezdi” dedi.
Diğer tırın şoförü Hacı Baş Özmen da “Kendimizi öldürecektik. Böyle rezillik olmaz seyir halindeyken bir anda yol çöktü dedi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(CG-HA-Y)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<