Balkondaki montu böyle çaldı

Ankara’da gündüz vakti bir binanın balkonundan mont çalan hırsız, binanın güvenlik kameralarına yakalandı. Olay, 26 Haziran günü saat 19.47’de Mamak ilçesi Bahçelerüstü Mahallesi 29. Sokak’ta meydana geldi. Sokağa gelen hırsız ilk...

30 Haziran 2015 Salı 19:02
Balkondaki montu böyle çaldı
Ankara’da gündüz vakti bir binanın balkonundan mont çalan hırsız, binanın güvenlik kameralarına yakalandı.
Olay, 26 Haziran günü saat 19.47’de Mamak ilçesi Bahçelerüstü Mahallesi 29. Sokak’ta meydana geldi. Sokağa gelen hırsız ilk önce binanın önünden geçerek etrafı kontrol etti. Daha sonra binaya yönelen hırsız, binanın balkonuna yaklaştı. Giriş katta bulunan balkonun çamaşır tellerinde asılı olan montu gözüne kestiren hırsız, bodrum katta bulunan dairenin pencere demirlerine basarak balkona uzandı. Çamaşır tellerinden asılarak aldığı montu kucaklayarak binanın arkasına geçen hırsız, mont elinde görülmesin diye burada montu üzerinden çıkardığı gömleğe sardı. Hırsız daha sonra yan binanın istinat duvarını aşarak gözden kayboldu.
Montun sahibi Ömer Balaban, 180 lira değerindeki montunun çalındığını eşinin çamaşırları topladığı sırada fark ettiğini belirterek, görüntülerle birlikte emniyete şikayetçi olacağını söyledi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<