Başına yavru karga kondu, karga ailesi onu rahat bırakmadı

Bursa’da yolda yürürken omzuna konan yavru karga ile dost olan vatandaş yavru karganın ailesi hücum edince zor anlar yaşadı.Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Sinandede Mahallesi’nde nalburluk yapan 35 yaşındaki Berati Aktaş...

07 Haziran 2017 Çarşamba 10:53
Başına yavru karga kondu, karga ailesi onu rahat bırakmadı

Bursa’da yolda yürürken omzuna konan yavru karga ile dost olan vatandaş yavru karganın ailesi hücum edince zor anlar yaşadı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Sinandede Mahallesi’nde nalburluk yapan 35 yaşındaki Berati Aktaş markete alışverişe giderken çocuk parkının olduğu bölümde omzuna bir karga kondu. Aktaş ne yaptıysa omzuna konan yavru kargayı indiremedi. Omzundaki karga ile dolaşan genç adam alışverişe bile omzundaki yavru kargayla gitti. Ancak yavru kargayı ailesinin farketmesiyle hareketli anlar yaşandı. Berati Aktaş’ın omzunda gezdirdiği yavru kargayı farkeden diğer kargalar Aktaş’ın yürüdüğü sırada üzerine sorti yapmaya başladı. Aktaş’ı gideceği yere kadar takip eden karga ailesi bir türlü rahat vermedi.

banner380

Karganın yürüdüğü sırada omzuna konduğunu anlatan Berati Aktaş, "Beni bırakmak istemiyor dedi.

Daha önce böyle bir olayla karşılaşmadığını anlatan Aktaş, "Hiç bilmiyorum ne olacak. Anne babası üzerimde geziyor. Bu da gitmek istemiyor. Ne yapacağım bilmiyorum" dedi. Yavru kargayı "tatlı kuş, kızım benim" diyerek öpen Aktaş ile yavru karganın kısa sürede kurduğu dostluk dikkat çekti. Çevredeki vatandaşlar ise karganın hasta olduğunu iddia edip "sen buna evde ıhlamur ver" diye seslendi.

Aktaş daha sonra Yıldırım Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünü arayarak gelen ekibe yavru kargayı teslim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<