banner359

Başkasına Kaçan Annesini Sokak Ortasında Vurdu

Samsun’un Bafra ilçesinde 16 yaşındaki çocuk, annesini pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı. Olaydan sonra kaçan şüpheli, polis tarafından yakalandı. Olay, saat 14.30 sıralarında Barış Manço Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere...

29 Kasım 2014 Cumartesi 17:03
Başkasına Kaçan Annesini Sokak Ortasında Vurdu
Samsun’un Bafra ilçesinde 16 yaşındaki çocuk, annesini pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladı. Olaydan sonra kaçan şüpheli, polis tarafından yakalandı.
Olay, saat 14.30 sıralarında Barış Manço Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ü.Y. (16), yolda yürüyen annesi Meryem Artan’a (40) pompalı tüfekle ateş etti. Başından aldığı kurşunla ağır yaralanan Meryem Artan, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan Ü.Y. ise, kısa süre sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından Fevzi Çakmak Mahallesi Yasemin Sokak’ta yakalandı. Ü.Y’nin 4 yıl önce annesinin başka bir adama kaçarak evlenmesini gururuna yediremediğini ve onun için vurduğunu söylediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<