banner359

Başkent’te Korkutan Patlama

Başkent’te bir apartmanın giriş katında kombiden doğalgaz sızması sonucu meydana gelen patlamada 1 kişi ağır yaralandı. Olay, saat 19.30 sıralarında Seyranbağları Mahallesi, Ballıbaba Sokak, Girne Apartmanı, 3 numarada meydana geldi. 4...

26 Ağustos 2014 Salı 21:18
Başkent’te Korkutan Patlama
Başkent’te bir apartmanın giriş katında kombiden doğalgaz sızması sonucu meydana gelen patlamada 1 kişi ağır yaralandı.
Olay, saat 19.30 sıralarında Seyranbağları Mahallesi, Ballıbaba Sokak, Girne Apartmanı, 3 numarada meydana geldi. 4 katlı evin giriş katında kiracı olarak kalan Zafer Ergin’in (28) yaşadığı dairede büyük bir gürültü ile patlama meydana geldi. Patlamanın ardından dairenin içi savaş alanına döndü.
Patlama sesini duyan komşuları yardım amacıyla daireye geldi. Ergin’in kendisini yaralı halde daireden dışarı attığını gören komşuları itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans sevk edildi. Elinde, yüzünde ve sırtında yanıklar oluşan talihsiz genç, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

DAİRE KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Yaşanan patlamanın ardından tavanında ve duvarlarında çatlama oluşan daire tamamen kullanılamaz hale geldi. Patlama nedeniyle evin pencere camları ve çerçevesi parçalanarak bahçeye düştü. Ayrıca patlamayla birlikte karşı apartmandaki bazı dairelerde küçük çaplı maddi hasar oluştu.
Olay yerine çağrılan doğalgaz bakım ekipleri gazı keserek inceleme yaptı. İtfaiye ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede patlamanın doğalgaz kaçağından kaynaklandığı tespit edildi.

"ÇIRILÇIPLAKTI, YERDE SÜRÜNÜYORDU"
Olayı gören Cihangir Küçükceylan, "Patlamayı duyunca hemen aşağı indim. Gencin elleri kolları yanıktı, evden de alev çıkıyordu. Hemen itfaiye ve ambulansa haber verdim. Hemen geldiler, çocuk çırılçıplaktı. İlk gördüğümüzde yerde sürünüyordu" dedi.
Patlamanın ardından büyük panik yaşayan bir görgü tanığı ise "Korktum, 3’üncü kattaydım. Alevler sanki bizi de sarıyordu. Balkondaydım. Binadan duman nedeniyle inemedim" diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<