banner359

Bayram iznine gelen teğmen motosiklet kazasında ölümden döndü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bayram iznine gelen bir teğmen, kullandığı motosikletin bir otomobille çarpışması sonucu yaralandı. Alınan bilgiye göre kaza Bursa-Ankara karayolu Kalburt Köprüsü yakınlarında meydana geldi. İnegöl’den...

31 Mayıs 2019 Cuma 13:54
Bayram iznine gelen teğmen motosiklet kazasında ölümden döndü

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bayram iznine gelen bir teğmen, kullandığı motosikletin bir otomobille çarpışması sonucu yaralandı.

Alınan bilgiye göre kaza Bursa-Ankara karayolu Kalburt Köprüsü yakınlarında meydana geldi. İnegöl’den Bursa’ya seyir halinde olan teğmen Abdullah S. (25) yönetimindeki 16 KML 86 plakalı motosiklet, aynı yönde seyreden Faruk B.(55) idaresindeki 16 KAC 37 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın sonucunda motosiklet sürücüsü Abdullah S. yaralanırken, motosiklette ağır maddi hasar meydana geldi. Yaralanan teğmen, olay yerine gönderilen sağlık ekibinin ilk müdahalelerinin ardından, İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<