Bayrampaşa’da korkutan yangın

Bayrampaşa’da bir iş yerinin çatısında çıkan yangın yanında bulunan camiye de sıçrayınca korku dolu anlar yaşandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Olay, Bayrampaşa Yenidoğan...

28 Haziran 2015 Pazar 18:14
Bayrampaşa’da korkutan yangın
Bayrampaşa’da bir iş yerinin çatısında çıkan yangın yanında bulunan camiye de sıçrayınca korku dolu anlar yaşandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.
Olay, Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi Cicoz Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir iş yerinin çatısında yangın çıktı. Kısa sürede çatıyı tutuşturan alevler, binanın hemen yanı başında bulunan Nur Camii’nin çatısına sıçradı. Alevleri gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını büyümeden söndürdü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, iş yeri ve cami çatısında küçük çapta maddi hasar meydana geldi.
Yangın anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Görüntülerde alevlerin binanın çatısını tamamen sardığı, ara ara yükseldiği görülüyor. Alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kısa sürede söndürülüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<