banner359

Bebek arabalı hırsız yakalandı

Bursa’da bebek arabasıyla hırsızlık yaptığı tespit edilen bir kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 03.00 sıralarında Yıldırım’a bağlı Karapınar Mahallesi’nde...

08 Şubat 2019 Cuma 15:20
Bebek arabalı hırsız yakalandı

Bursa’da bebek arabasıyla hırsızlık yaptığı tespit edilen bir kişi, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 03.00 sıralarında Yıldırım’a bağlı Karapınar Mahallesi’nde devriye atarken Y.Ç. isimli şahsın bebek arabası ile kaçtığını gördü. Bunun üzerine şahsı takibe alan ekipler, Y.Ç.’yi yakaladı. Yapılan kontrollerde bebek arabası içerisinde 2’şer adet matkap, aydınlatma lambası, farklı uzunluklarda kablo, çanta ve 1’er adet kompresör, karıştırıcı aparat, boya kompresörü ve aparatları ile kerpeten ele geçirildi. Şüpheli, eşyaları bir inşaat malzemecisinden çaldığını itiraf etti. Çalınan eşyalar inşaat malzemecisine teslim edilirken, Y.Ç. gözaltına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<