banner359

Belediye Başkanının Evine Silahlı Saldırı

Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın evine dün gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce pompalı tüfekle 4 el ateş açıldı. Açılan ateş maddi hasara sebep olurken, evde olan Belediye Başkanı Kamil Saka olaydan şans...

29 Kasım 2014 Cumartesi 15:44
Belediye Başkanının Evine Silahlı Saldırı
Balıkesir’in Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın evine dün gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce pompalı tüfekle 4 el ateş açıldı. Açılan ateş maddi hasara sebep olurken, evde olan Belediye Başkanı Kamil Saka olaydan şans eseri yara almadan kurtuldu.
Edinilen bilgiye göre, gece saat 00.30 sıralarında Edremit’in Akçay Mahallesi Turgut Reis Caddesi 91 nolu adreste ikamet eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın evine kimliği belirsiz kişilerce pompalı tüfek ile 4 el ateş açıldı. Açılan ateş sonucunda evin yatak odası olduğu öğrenilen odasının camları kırıldı, duvarlarında ise pompalı tüfek izleri kaldı. Açılan ateş sırasında Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın evin bir başka odasında olduğu ve olaydan yara almadan kurtulduğu öğrenildi. Olay sonrasında bir çok belediye meclis üyesi, partili ve vatandaş Saka’nın evine giderek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Konu hakkında açıklama yapan Edremit CHP İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, “Dün akşam saat 12:00’den sonra kimliği belirsiz şahıslarca belediye başkanımızın ikamet ettiği eve 4 el pompalı tüfek ile saldırı yapıldı. Olay yerinden hızla uzaklaşan iki kişinin olduğu tespit edildi. Güvenlik görevlilerimiz bu konudaki çalışmalarına devam ediyor. Saldırının ne amaçla ve niçin yapıldığını en kısa sürede güvenlik görevlilerimizin çözeceğine inanıyorum. Biz belediye başkanımıza yapılan bu hain ve çirkin saldırıyı nefretle kınıyoruz” dedi.
Evi silahlı saldırıya uğrayan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ise, “Bunlar belediye başkanının başına gelebilecek doğal olaylar. Edremit’te iş başına geldiğimiz günden itibaren kamuya ait rantı sadece kamu tarafından kullanılması konusunda adımlar attık. Bu doğrultuda hareketlerimiz devam edecek. Burada menfaati kesilen bazı grupların bu tür hareketlere girişebileceğini zaten bekliyorduk. Beklediğimiz bir olaydı. Ucuz atlattığımızı düşünüyorum. Kesinlikle çıkmış olduğumuz yolda daha hızlı ve güçlü bir şekilde devam edeceğiz” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<