banner359

Beyoğlu’nda cephanelik gibi mühimmat

Beyoğu’nda iki adrese yapılan operasyonda 136 molotofkokteyli, 12 fitil ateşlemeli, parça tesirli ve boru tipi el yapımı bomba ile bir miktar bomba yapımında kullanılan kimyasal maddeler ele geçirildi. Ele geçirilen mühimmatın 15 Şubat’ta...

21 Şubat 2015 Cumartesi 20:18
Beyoğlu’nda cephanelik gibi mühimmat
Beyoğu’nda iki adrese yapılan operasyonda 136 molotofkokteyli, 12 fitil ateşlemeli, parça tesirli ve boru tipi el yapımı bomba ile bir miktar bomba yapımında kullanılan kimyasal maddeler ele geçirildi. Ele geçirilen mühimmatın 15 Şubat’ta düzenlenen eylemlerde kullanılmak istendiği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM Güvenlik Büro Amirliği ekipleri, 15 Şubat 2015 tarihinde Hacı Ahmet Mahallesi’nde öncede belirlenen 2 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Savcılıktan alınan arama kararı sonrası yapılan operasyonda 136 molotofkokteyli, 12 fitil ateşlemeli, parça tesirli ve boru tipi el yapımı bomba ile bir miktar bomba yapımında kullanılan kimyasal madde ele geçirdi.
Ele geçirilen malzemeler, üzerinde tespit edilen parmak izlerinin kimlere ait olduğunun belirlenmesi için kriminal laboratuvarına gönderildi.
15 Şubat tarihinde ele geçirilen ve Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi’ne (YDG-H) ait olduğu iddia edilen mühimmatların aynı gün Abdullah Öcalan’ın yakalanma yıldönümünde eylemlerde kullanılmak istendiği ileri sürüldü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<