banner359

Beyoğlu’nda kamyonet halk otobüsüne çarptı

Beyoğlu’nda bir kamyonet, durakta yolcu alan halk otobüsüne çarptı. Çarpma sonucu kamyonet içinde sıkışan sürücü, itfaiyenin yarım saatlik çalışma sonucu kurtarıldı. Kaza, sabah saat 09.30 sırlarından Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde...

23 Şubat 2015 Pazartesi 11:12
Beyoğlu’nda kamyonet halk otobüsüne çarptı
Beyoğlu’nda bir kamyonet, durakta yolcu alan halk otobüsüne çarptı. Çarpma sonucu kamyonet içinde sıkışan sürücü, itfaiyenin yarım saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.
Kaza, sabah saat 09.30 sırlarından Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bir minibüs tarafından yolda sıkıştırılan Hüseyin Çetinkaya yönetimindeki 34 LP 6098 plakalı kamyonet, durakta yolcu alan Selahattin Adanır yönetimindeki 34 LK4427 plakalı halk otobüsüne çarptı. Çarpma sonrası aracında sıkışan Çetinkaya, olay yerine gelen itfaiye ve ambulans ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonrası kurtarıldı. Çetinkaya, tedavisi yapılmak üzere ambulans ile Okmeydanı Eğitim ve Araştırma hastanesine gönderildi.
Kaza anını anlatan kamyonetin çarptığı halk otobüsü şoförü Selahattin Adanır, “Yolcu aldım duraktan çıkış yaptım. Arkamda siyah bir transpoter vardı. O durunca, bana vuran arabayı da fark ettim zaten. Ondan sonra böyle büyük bir kaza meydana geldi” dedi.
Olayın görgü tanığı Hasan Seyhan ise “Sesi duyduk çıktık. Sadece otobüs duraktan çıkarken arkadaşın çarptığını gördük. Olay sonrası itfaiye ve ambulans geldi. Büyük ihtimal kamyoneti arada sıkıştırmışlardır” diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<