Bir babanın yıkıldığı an...Derede bulunan ceset 27 yaşındaki kayıp gence ait çıktı

Bursa'nın İnegöl İlçesine Bağlı Kırsal Kulaca Mahallesi Yakınlarındaki Derede Bulunan Kimliği Belirsiz Bulunan Erkek Cesedin 27 Yaşındaki Emir Kavaz'a Ait Olduğu Belirlendi. Olay Yerine Gelen Kayıp Aileler Cesedi Teşhis Edememişlerdi. Kayıp Gencin Babası Olay Yerinde Sık Sık Ağlaması Yürekleri Yakmıştı.

13 Kasım 2019 Çarşamba 08:57
Bir babanın yıkıldığı an...Derede bulunan ceset 27 yaşındaki kayıp gence ait çıktı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde derede bulunan kimliği belirsiz erkek cesedinin 27 yaşındaki Emir Kavaz’a ait olduğu belirlendi. Kayıp gencin babası olay yerinde gözyaşlarına boğuldu

Alınan bilgiye göre, dere kenarının etrafında dolaşan vatandaşlar su üzerinde bir ceset fark etti. Görgü tanıkları durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Derenin ortasındaki cesede ulaşamayan ekipler AFAD ekiplerinden yardım istediler. AFAD cesedi bot yardımı ile sudan çıkardı.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı yaptığı inceleme sonrası şahsın cansız bedenini kimlik tespiti ve ölüm sebebinin belirlenmesi için İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.

Dere kenarında bulunan cesedin yapılan otopsi sonucu 29 Ekim tarihinden bu yana kayıp olan 27 yaşındaki Emir Kavaz’a ait olduğu ortaya çıktı.

banner380

Olay yerine gelen baba gözyaşlarına boğulmuş ama ilk etapta tanınmayacak haldeki cesedi teşhis edememişti. Genç adam inegöl’de toprağa verilecek. Ölen Emir Kavaz’nın kesim ölüm sebebi ise yapılan otopsi sonucu çıkacak rapora göre belirlenecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<