banner359

Bir Garip ölüm

Bursa’da bir çocuk babası, yıl başı gecesi arkadaşlarına, “Kafam çok güzel” dedikten sonra fenalaşarak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre olay, yıl başı gecesi merkez Osmangazi ilçesi Güneştepe Mahallesi Gür Sokak üzerindeki...

02 Ocak 2015 Cuma 11:57
Bir Garip ölüm
Bursa’da bir çocuk babası, yıl başı gecesi arkadaşlarına, “Kafam çok güzel” dedikten sonra fenalaşarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre olay, yıl başı gecesi merkez Osmangazi ilçesi Güneştepe Mahallesi Gür Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. Saat: 03.00 sıralarında 3 arkadaşının bulunduğu eve giden 31 yaşındaki E.İ., gülerek, “Kafam çok güzel” dedi. Arkadaşlarının ‘Ne içtin?’ sorusunu cevapsız bırakan bir çocuk babası E.İ., bir süre sonra fenalaştı. Banyoya götürülerek yüzü yıkanan genç adam için arkadaşları ambulans çağırdı. Gelen 112 Acil Servis ekipleri, E.İ.’nin hayatını kaybettiğini belirtti.
Savcılık olayla alakalı soruşturma başlattı. Polis, uyuşturucu ya da alkol komasından öldüğü düşünülen E.İ.’nin cesedinin bulunduğu evde yaptığı incelemede, içinde tütüne benzer malzemenin bulunduğu 4 kapsüle ey koydu. Kapsüller incelenmek üzere kriminal laboratuarına götürüldü. Genç adamın yakınları ise E.İ’nin uyuşturucu kullanmadığını ifade etti.
Genç yaşta ölen E.İ.’nin cesedi otopsiye kaldırıldı. Gürsu’da toprağa verilen E.İ.’nin ölüm sebebi otopsi raporuyla netlik kazanacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<