banner359

Bir Kare Sonrası Facia !

Sara nöbeti geçirip dengesini kaybetti, kafasının üzerinden otobüs geçti.Gaziantep ‘te kan donduran bir kaza yaşandı. Araban ilçesinden şehir merkezinde bulunan bir hastaneye şahıs, kaldırımda yürüdüğü esnada sara krizi geçirdi. Dengesini...

11 Ağustos 2014 Pazartesi 14:14
Bir Kare Sonrası Facia !
Sara nöbeti geçirip dengesini kaybetti, kafasının üzerinden otobüs geçti.
Gaziantep ‘te kan donduran bir kaza yaşandı. Araban ilçesinden şehir merkezinde bulunan bir hastaneye şahıs, kaldırımda yürüdüğü esnada sara krizi geçirdi. Dengesini yitiren adam yola düşerken, bu sırada seyir halindeki otobüs başının üzerinden geçti. Talihsiz adam olay yerinden hayatını kaybetti.
O korkunç anlar güvenlik kamerasına yansırken, kaza anında kaldırımın karşı tarafında yürümekte olan ve dehşete tanıklık eden annenin oğlunun cesedi başındaki feryatları ise yürekleri dağladı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<