banner359

Bodrum’da Silahlı Saldırı: 1 ölü, 1 Yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.Sabah erken saatlerde, çalıştığı bardan evine dönen İlhan Kabala ve Buğrahan Akyüz, silahlı saldırıya uğradı. Gümbet mahallesindeki...

12 Ağustos 2014 Salı 12:13
Bodrum’da Silahlı Saldırı: 1 ölü, 1 Yaralı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan 1 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.
Sabah erken saatlerde, çalıştığı bardan evine dönen İlhan Kabala ve Buğrahan Akyüz, silahlı saldırıya uğradı. Gümbet mahallesindeki evlerinin önüne gelen Kabala ve Akyüz’e park halindeki bir otomobilden kurşun yağdı. Otomobilden açılan ateş sonucu Kabala ve Akyüz yaralandı. Silah seslerini duyan vatandaşların 112 sağlık ekiplerine bilgi vermesi üzerine ilk müdahalede İlhan Kabala’nın hayatını kaybettiği belirlendi.
Yaralanan Akyüz de olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olay yeri inceleme ekipleri, evin önünü güvenlik şeridi ile çevirip araştırma başlattı. Polis, cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<