banner359

Boğazına Bıçak Dayanan Taksici Gasp Edildi

Bursa’da bir kişi, taksicinin boğazına bıçak dayayarak parasını gasp etti.Olay merkez Yıldırım ilçesinde meydana geldi. M.T.’nin taksisine binen bir kişi, verdiği adrese gitmesini istedi. Issız bir alana gelindiğinde, arka koltukta oturan...

03 Ocak 2016 Pazar 12:38
Boğazına Bıçak Dayanan Taksici Gasp Edildi
Bursa’da bir kişi, taksicinin boğazına bıçak dayayarak parasını gasp etti.
Olay merkez Yıldırım ilçesinde meydana geldi. M.T.’nin taksisine binen bir kişi, verdiği adrese gitmesini istedi. Issız bir alana gelindiğinde, arka koltukta oturan gaspçı, M.T.’nin boğazına bıçak dayadı. Taksiciden tüm parasını isteyen gaspçı, M.T.’nin üzerinde bulunan 100 lirayı zorla alarak taksiden indi. Gaspçı koşarak olay yerinden uzaklaşırken, M.T. hemen polise haber verdi. Gaspçının V.Y. isimli şahıs olduğu öğrenilirken, polis olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<