banner359

"bomba Yüklü Araç Ihbarı Yok"

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul’da bomba yüklü bir araçla eylem yapılacağı yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, “Güvenlik teşkilatı her zaman olduğu gibi bugün de aynı hassasiyeti gösteriyor ama...

28 Ekim 2014 Salı 14:46
İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul’da bomba yüklü bir araçla eylem yapılacağı yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, “Güvenlik teşkilatı her zaman olduğu gibi bugün de aynı hassasiyeti gösteriyor ama öyle bir şey yok. Vatandaşlarımız müsterih olsun” dedi.
İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, Taksim’de düzenlenen Cumhuriyet Bayramı töreni sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin bayramını kutlayan Altınok, İstanbul’da bomba yüklü bir otomobille terör eylemi yapılacağı yönünde gazetelerde çıkan haberleri yalanladı. Altınok, “Böyle bir şey yok. Gazetecilerin haberi olsa bizim haberimiz olmaz mı. Böyle bir şey yok. Türkiye’nin durumunu biliyoruz. Güneyimizde yaşanan olayları biliyoruz. Biz elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Herhangi bir sıkıntı olmasın diye gayret gösteriyoruz. Güvenlik teşkilatı her zaman olduğu gibi bugün de aynı hassasiyeti gösteriyor ama öyle bir şey yok. Vatandaşlarımız müsterih olsun” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<