Bu da tekerlekli sandalyeli oto faresi

Bursa’da bir kamyoneti çalan 4 kişi, çaldıkları kamyonetin yakıtı bitince kamyoneti bırakarak kaçtı. MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde 4 kişiden birinin tekerlekli sandalyeli olması dikkatlerden kaçmadı.Bursa’nın İznik ilçesinde...

18 Eylül 2016 Pazar 16:17
Bu da tekerlekli sandalyeli oto faresi
Bursa’da bir kamyoneti çalan 4 kişi, çaldıkları kamyonetin yakıtı bitince kamyoneti bırakarak kaçtı. MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde 4 kişiden birinin tekerlekli sandalyeli olması dikkatlerden kaçmadı.
Bursa’nın İznik ilçesinde oto hırsızları, bayram öncesi Yeşilcami Mahallesi’nde park halindeki 16 NZZ 10 plakalı kamyoneti çaldıktan sonra mazotu bitince terk edip başka bir araçla kayıplara karıştı. Oto farelerinin aralarındaki bir kişinin tekerlekli sandalyeli olduğu dikkatlerden kaçmazken, İznik Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan çalışmayla 4 kişi yakalandı. Polis, M.Ö.’yü Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, İ.A. ve E.B.’yi ise İznik ilçesinde yakaladı. Emniyetteki ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan M.Ö. ve İ.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.B ise yaşının küçük oluşu nedeniyle serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<