banner359

Bu Kez Barakaları çöktü: 1 Işçi ölü

Çekmeköy’de bir inşaatta işçilerin kaldığı barakanın üzerine toprak ve üzerinde bulunan konteynır çöktü. Toprak altında kalan 1 işçi hayatını kaybetti. Olay, sabah saat 07.30’da Çekmeköy Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan bir...

31 Aralık 2014 Çarşamba 10:43
Bu Kez Barakaları çöktü: 1 Işçi ölü
Çekmeköy’de bir inşaatta işçilerin kaldığı barakanın üzerine toprak ve üzerinde bulunan konteynır çöktü. Toprak altında kalan 1 işçi hayatını kaybetti.
Olay, sabah saat 07.30’da Çekmeköy Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan bir inşaatta meydana geldi. İddiaya göre inşaat işçilerinin kaldığı barakanın üzerine toprak ve üzerinde bulunan yine işçilerin kaldığı konteynır çöktü. 8 kişilik barakadaki işçilerden bazıları kaçmayı başarırken, İlhan Karakaş (29) isimli işçi çıkmayı başaramadı. Çökmeyi fark eden çevre sakinleri durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, toprak altında bir işçi olduğunu öğrendi. Toprak üzerindeki konteynerin kaldırılmasının ardından toprak altındaki işçiyi kurtarma çalışmaları başladı. Yapılan çalışmaların ardından ulaşılan İlhan Karakaş’ın hayatını kaybettiği belirlendi. İşçinin cesedi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<