banner359

Bu Kez De ’’sarı Sıvı’’ Paniği

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi önünde bulunan pet şişe içerisindeki ‘Sarı sıvı’, AFAD ekipleri tarafından alınarak incelenmek üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Edinilen bilgiye göre,...

27 Ekim 2014 Pazartesi 19:35
Bu Kez De ’’sarı Sıvı’’ Paniği
Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi önünde bulunan pet şişe içerisindeki ‘Sarı sıvı’, AFAD ekipleri tarafından alınarak incelenmek üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde vatandaşlar, Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisi önünde bulunan hayrat üzerinde pet şişe içerisinde sarı sıvı olduğunu farkederek durumu 155’e ihbar etti. Polis ekipleri sıvının bulunduğu alanı güvenlik çemberine alırken, özel kıyafetli AFAD ekipleri sıvının bulunduğu pet şişeyi aldı. Özel bir kutuya konulan şişe, incelenmek üzere Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Sıvının incelenmesinin ardından detaylı bilginin verileceği bildirildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<