Büfedeki uyuşturucu ’Fırtına’ya kapıldı

Bursa narkotik polisi bir büfeye baskın yaptı. Baskında raflara açılan gizli bölmelere gizlenen uyuşturucu madde, narkotik köpeği ’Fırtına’ tarafından bulundu.Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir büfede uyuşturucu...

12 Aralık 2018 Çarşamba 14:49
Büfedeki uyuşturucu ’Fırtına’ya kapıldı

Bursa narkotik polisi bir büfeye baskın yaptı. Baskında raflara açılan gizli bölmelere gizlenen uyuşturucu madde, narkotik köpeği ’Fırtına’ tarafından bulundu.

banner380

Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir büfede uyuşturucu satıldığına dair ihbar aldı. İhbarı değerlendiren ekipler söz konusu büfeye baskın düzenledi. Baskına eğitimli narkotik köpeği Fırtına da katıldı.

Büfede arama yapan ekipler iş yeri sahibinin tüm çabalarına rağmen ikna olmadı. Narkotik polisi yaptığı aramanın ardından Fırtına’yla büfede detaylı arama yaptı. Fırtına büfenin raflarına tepki verince ekipler rafları yeniden kontrol etti. Rafların yanlarına gizli bölme açıldığını fark eden narkotik polisi bölmeleri açarak içine gizlenen uyuşturucuyu çıkardı.

Baskında satışa hazır vaziyette paketlenmiş 24 gram metamfetamin, uyuşturucu malzemesi paketlemede kullanılan çok miktarda aparat, 1 hassas terazi, 1 ruhsatsız pompalı tüfek ve bu tüfeğe ait çok sayıda fişek ele geçirdi. Baskında büfe sahipleri A.Ç. ve T.P. gözaltına alındı. 2 şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<