banner359

Bursa Bir Kez Daha Şehidine Ağlıyor

16 Nisan 2016 Cumartesi 04:48
Bursa Bir Kez Daha Şehidine Ağlıyor
Mardin’in Savur ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 3 silah arkadaşıyla beraber şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Sinan Yaylı’nın (24) Bursa’daki baba ocağına ateş düştü.
Bursa’nın Merkez Osmangazi ilçesi Mollafenari Mahallesi’nde ikamet eden baba Ahmet ve anne Hacer Yaylı’nın 24 yaşındaki oğulları Jandarma Uzman Çavuş Sinan Yaylı’nın şehit haberi ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Acı haberi Osmangazi Kaymakamı Enver Ünlü ve Jandarma Alay Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Hakan Keskin ile askeri yetkililer verdi. Şehadet haberini alan anne Hacer Yaylı fenalık geçirdi. Fenalık geçiren anne Yaylı’ya olay yerinde hazır bulunan 112 Acil Servis Ekiplerince müdahale edildi. Acı haberini duyan Yaylı’nın akraba ve komşuları eve gelerek aileye taziyelerini iletti. Yakın bir tarihte nişanlanan Yaylı’nın iki ablası olduğu öğrenildi.
Şehit Yaylı’nın cenazesi yarın ikindi namazında toprağa verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<