Bursa polisi 8 kilo uyuşturucu ele geçirdi

Bursa polisinin yaptığı operasyonda 8 kilo uyuşturucu ele geçirilirken, 12 kişi yakalandı.İstanbul’dan Bursa’ya yüklü miktarda uyuşturucu geleceği istihbaratını alan narkotik ekipleri, İstanbul polisiyle eş zamanlı operasyon yaptı. 8...

21 Şubat 2018 Çarşamba 13:24
Bursa polisi 8 kilo uyuşturucu ele geçirdi

Bursa polisinin yaptığı operasyonda 8 kilo uyuşturucu ele geçirilirken, 12 kişi yakalandı.

banner380
İstanbul’dan Bursa’ya yüklü miktarda uyuşturucu geleceği istihbaratını alan narkotik ekipleri, İstanbul polisiyle eş zamanlı operasyon yaptı. 8 kilo kannabinoid ve 56 gram metamfetamin ele geçirildi. 9 kişi uyuşturucu kullanmak suçundan gözaltına alındı. İştirak halinde uyuşturucu ticareti yapan Y.A, S.A. ve O.S. de yakalandı. 9 kişi hakkında kullanmak için uyuşturucu madde satın almak veya bulundurmak suçundan adli işlem yapılırken, Y.A, S.A. ve O.S. ise uyuşturucu satmak suçundan adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<