banner359

Bursa polisinden iftar sonrası "Huzur" uygulaması

Bursa polisi iftar sonrası sabit yol kontrolü ve umuma açık yerlerde huzur uygulaması yaptı. Yapılan uygulamada 2 bin 567 şahıs, 350 araç ve 78 iş yeri incelendi.Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehirde huzur ve asayişin sağlanması için...

10 Mayıs 2019 Cuma 07:04
Bursa polisinden iftar sonrası "Huzur" uygulaması

Bursa polisi iftar sonrası sabit yol kontrolü ve umuma açık yerlerde huzur uygulaması yaptı. Yapılan uygulamada 2 bin 567 şahıs, 350 araç ve 78 iş yeri incelendi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehirde huzur ve asayişin sağlanması için merkez Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinde iftar sonrası huzur uygulaması yaptı. İftar sonrası vatandaşların yoğun olduğu park, bahçe, umumi alanlar ve sabit yol kenarı genel trafik denetim uygulamasında, 2 bin 567 şahıs, 350 araç ve 78 iş yerinin denetimi yapıldı.

Yapılan sorgularda aranması bulunan 6 şahıs, iş yeri ruhsatı bulunmayan 3 iş yeri, 10 iş yeri çalışanın SGK kaydının bulunmadığı, 4 iş yerinin 4207 SKM’ye uymadığı ve 4 şahsın kumar oynadığı tespit edilerek gerekli işlemler yapıldı. Uygulamada 27 araç sürücüsüne toplam 15 bin 653 lira para cezasıyla uygulanarak 3 araç trafikten men edildi. Ayrıca yapılan huzur uygulamasında 4 şahıs üzerinden uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca ve 6 adet fişek ele geçirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<