banner359

Bursa’da 4 avukat FETÖ’den tutuklandı

Bursa’da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 4 avukat tutuklandı.Bursa’da FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonlar kapsamında örgüt için himmet...

08 Eylül 2016 Perşembe 18:55
Bursa’da 4 avukat FETÖ’den tutuklandı
Bursa’da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 4 avukat tutuklandı.
Bursa’da FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonlar kapsamında örgüt için himmet topladıkları, örgütün davalarını takip ettikleri ve örgüt adına adliye imamlığı yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 4 avukat, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki sorguları tamamlanan avukatlar M.C., M.S., M.G. ve M.Ü.Y.Y. tutuklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<