banner359

Bursa’da 70 bin liralık kaçak sigara ve tütün ele geçirildi

Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, kaçak sigara satışı yapıldığı tespit edilen iş yerlerine operasyon yaptı. Operasyonda 70 bin lira değerinde kaçak sigara ve kaçak tütün ele geçirildi.Bursa...

16 Ocak 2019 Çarşamba 13:51
Bursa’da 70 bin liralık kaçak sigara ve tütün ele geçirildi

Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, kaçak sigara satışı yapıldığı tespit edilen iş yerlerine operasyon yaptı. Operasyonda 70 bin lira değerinde kaçak sigara ve kaçak tütün ele geçirildi.

Bursa KOM ekipleri, kaçak sigara satışı yaptığı tespit edilen bir iş yerine baskın düzenledi. Baskında iş yerinden piyasa değeri 70 bin lira olan 97 bin 400 adet makaron sigara ile 690 kilo tütün ele geçirildi. Ele geçirilen ürünlerin kaçak olduğu tespit edilirken, iş yeri sahibi hakkında adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<