Bursa’da Adil Öksüz alarmı

Bursa’da sabah saatlerinde bir vatandaşın sürücüsünü 15 Temmuz darbe girişiminin bir numaralı firari sanığı Adil Öksüz’e benzetip plakasını ihbar ettiği otomobil polisi alarma geçirdi.Edinilen bilgiye göre Osmangazi İlçesi Panayır...

22 Kasım 2016 Salı 10:49
Bursa’da Adil Öksüz alarmı
Bursa’da sabah saatlerinde bir vatandaşın sürücüsünü 15 Temmuz darbe girişiminin bir numaralı firari sanığı Adil Öksüz’e benzetip plakasını ihbar ettiği otomobil polisi alarma geçirdi.
Edinilen bilgiye göre Osmangazi İlçesi Panayır Mahallesi Yalova yolu üzerinde kırmızı ışıkta bekleyen bir otomobilin sürücüsünü 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin 1 numaralı firari sanığı Adil Öksüz’e benzeten bir kişi polisi arayarak ihbarda bulundu. Alarma geçen polis, plakası alınan otomobili İstanbul yolu üzerinde takibe aldı. Santral Garaj Caddesi üzerinde durdurulan otomobilin sürücüsünün bir belediyede zabıta memuru olduğu yanındaki kişilerin ise aile fertleri olduğu tespit edildi. Yapılan incelemenin ardından otomobil sürücüsü yoluna devam etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<